Actyvabio

Actyvabio

För en naturlig skönhet, inspirerad av naturen

Den första organiska professionella hårvårdslinjen certifierad enligt COSMOS ORGANIC-standarden. Produktformler med upp till 97% naturligt ursprung av totalsubstanser, presenterade i återvunnen förpackning. För en naturlig skönhet, inspirerad av naturen. Naturliga, organiska och hållbara produkter är en växande trend. Det naturliga är mer attraktivt, eftersom det är mildare mot oss och påminner oss om våra släktband med naturen, medan det som är hållbart ökar medvetenheten om miljöpåverkan av våra konsumentval.

Den "organiska" trenden är så framgångsrik och ständigt stigande just för att ekologiska produkter uppfyller båda kraven: förutom att vara naturlig, att vara organisk betyder också att man odlar och bearbetar det mer naturligt och hållbart och med mindre miljöpåverkan.

Actyvabio är resultatet av den forskning som gjorts på Kemons laboratorier för yrkesindustrin. Därför säkerställer de enastående prestanda: håret är lika glansigt och mjukt som det skulle vara efter att ha använt konventionella produkter, men med mer ljushet, studs och liv.