Actyva Colore Brillante

Colore brillante

Livfull färg som varar länge

Hårfärgen är en skönhetsaccessoar som utmärker och karaktäriserar varje individs personliga stil. Hela kosmetikens historia utmärks av forskning och användning av färgämnen, som gör håret vackrare med sin suggestiva makt. En vacker färg hänger samman med hårets hälsoskick. Endast ett friskt och skyddat fjällskikt kan ge de glänsande, intensiva och hållbara egenskaper, som färgen kräver.

Färgen framhävs till max när den

- är intensiv: endast ett friskt och helt ytterhölje kan garantera att färgen framhävs på optimalt sätt och blir intensiv och livfull.
- är glänsande: ett friskt ytterhölje, med helt stängda fjäll, har en jämn och slät yta som gör att ljuset reflekteras perfekt. Färgen blir skiftande och glänsande.
- skyddas från yttre aggressioner: som kan ändra färgens stabilitet och orsaka oönskade blonderingar eller toningar, som gör att håret förlorar sin intensitet och glans.

För att behandla färgat hår föreslår ACTYVA COLORE BRILLANTE, en linje som skapats i syfte att ge intensitet, glans och varaktighet till färgat hår, tvätt efter tvätt.