Noberu of Sweden

FOR NOBLE GENTLEMEN ONLY

Noberu of Sweden

Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden är Sveriges nya varumärke för manlig skönhet. Du hittar allt, som t.ex. skäggolja, skäggvax, mustaschvax och Beard Balm. Samt mycket annat som produkter för rakning, hår och hud.


Allt är producerat i Sverige och helt parabenfritt.


Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen. Vi är dedikerade till mer än att sälja bra produkter - vi vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård. Vi är dedikerade att skapa en värld där mannen inte behöver vara tuff, hård och macho - om han inte vill.


Nõberu of Sweden ska inte bara följa trender utan också skapa dem. Vi befinner oss mitt i branschen och möter kunderna dagligen - ett viktigt instrument för vår fingertoppskänsla. Vi söker oss till sammanhang där vi kan andas in det nya och tänjer på gränserna mellan idag och imorgon. Vi vill alltid framåt, men är inte där för tidigt.


BE EXCEPTIONAL AMONG REGULAR DUDES

Noberu of Sweden


Just nu får du du bluetooth högtalaren JBL GO2 på köpet när du handlar produkter fårn Nõberu of Sweden för mer än 995 kr!

Gäller t.o.m. 3 november och så långt lagret räcker. Värde 299 kr. Med Nõberu of Sweden-logo.

75 artiklar

per sida

75 artiklar

per sida