Luxury Hair Color

Green Light Luxury Hair Color

Den professionella och medvetna frisören vet att det viktigaste för salongens ekonomi är en bra produkt som ger nöjda och återkommande kunder. En sådan produkt är den skonsamma Luxury Hair Color, en unik produkt i en mängd olika nyanser. En hårfärg med “double action”- formula som gör att den kan användas både som intensivtoning med Green Light Luxury Oxidant Milk 7 Vol. (toningsväte), eller som en professionell hårfärg i kombination med cremeväte 10 vol. (3%), 20 vol. (6%), 30 vol. (9%) eller 40 vol. (12%). Färgen blandas en del färg med två delar väteperoxid – vilket gör att du får upp till 300 ml färdig blandning från varje tub!
 
Uppljusning
Uppljusning 1 till 4 steg garanteras när den kombineras med Luxury Oxidant Milk. För att ljusa upp mer än 4 steg, är det nödvändigt att använda någon av ljusfärgerna.

Täckning
Färgens unika sammansättning gör att den täcker grått hår upp till 100%.

Logga in och läs produktbeskrivningen som finns här.

Lätt att använda
Den speciella formulan och ingredienserna i blandningen gör att den är mycket enkel att applicera. Den är krämig och lättflytande vilket gör att den lättare tränger in i håret och är enkel att skölja ur.

Ekologi och miljö
Green Light Luxury Haircolor är framtagen med ingredienser som tar hänsyn till användaren och miljön. De har en behaglig doft och är givetvis inte testade på djur.  

Artiklar 1 till 160 av totalt 288

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 160 av totalt 288

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2