Liding

En enkel och effektiv hårbehandlingserie. Professionella produkter med omedelbara resultat som är idealiska för en daglig skönhetsrutin.

Lidingprodukter formuleras för att säkerställa ett utmärkt slutresultat och innehåller effektiva ingredienser med skyddande aktivitet. Lidings schampo är alla SLES- och SLS-fria och använder effektiva ytaktiva medel som försiktigt rengör hårbotten. Alla Liding behandlingar formuleras med en effektiv cocktail av aktiva ingredienser som har en målinriktad åtgärd.

BAHIA Hår som skadas av solen och tvättas ofta kräver större omsorg, speciellt när du är på semester. Liding erbjuder två enkla steg för att ta hand om håret enkelt och snabbt. Solrosfröxtrakt i formeln fungerar som en potent antioxidant och hjälper till att motverka de skadliga effekterna av solens UV-strålar.

COLOR Kamomill och lilja. Extrakten från blommorna av dessa två växter är täta i hydratiserande element och har valts för COLOR serien på grund av deras mycket högt skyddande och antioxiderande kraft. Av den anledningen är de idealiska för att skydda hårfärgen mot oxidativa skador som orsakas av UV-strålning.

BEAUTY På grund av sina potenta hydratiserande och regenererande egenskaper representerar oljor ett oumbärligt elixir i skönhetsprodukter. För att svara på detta ökande marknadsbehov erbjuder Liding denna produktserien. En blandning av 4 värdefulla oljor med ultrahydrerande, närande och skyddande effekt.

VOLUME Ger fyllighet och struktur till fint hår som gärna tyngs ned. Fint hår påverkas av statisk elektricitet, är svårt att reda ut och är mer känslig för yttre angrepp. För behandling av fint hår har denna serien tagits fram. Två enkla steg för att ge håret fyllighet och substans och gör att stilen håller längre tack vare vete och sojaproteiner i formeln.