Liding

En enkel och effektiv hårbehandlingserie. Professionella produkter med omedelbara resultat som är idealiska för en daglig skönhetsrutin.

Lidingprodukter har utformats för att säkerställa ett utmärkt slutresultat och innehåller effektiva ingredienser med skyddande aktivitet. Lidings schampo är alla SLES- och SLS-fria och använder effektiva ytaktiva medel som försiktigt rengör hårbotten. Alla Liding behandlingarutformas med en effektiv cocktail av aktiva ingredienser som har en målinriktad åtgärd.

BAHIA Hår som skadas av solen och tvättas ofta kräver större omsorg, speciellt när du är på semester. Liding erbjuder två enkla steg för att ta hand om håret enkelt och snabbt. Solrosfröxtrakt i formeln fungerar som en potent antioxidant och hjälper till att motverka de skadliga effekterna av solens UV-strålar.

COLOR Kamomill och lilja. Extrakten från blommorna av dessa två växter är täta i återfuktande element och har valts för COLOR serien på grund av deras mycket högt skyddande och antioxiderande kraft. Av den anledningen är de idealiska för att skydda hårfärgen mot oxidativa skador som orsakas av UV-strålning.

BEAUTY På grund av sina potenta återfuktande och regenererande egenskaper representerar oljor ett oumbärligt elixir i skönhetsprodukter. För att svara på detta ökande marknadsbehov erbjuder Liding denna produktserien. En blandning av 4 värdefulla oljor med återfuktande, närande och skyddande effekter.

VOLUME Ger fyllighet och struktur till fint hår som gärna tyngs ned. Fint hår påverkas av statisk elektricitet, är svårt att reda ut och är mer känslig för yttre angrepp. För behandling av fint hår har denna serien tagits fram. Två enkla steg för att ge håret fyllighet och substans och gör att stilen håller längre tack vare vete och sojaproteiner i formeln.

ENERGY Som ett resultat av livsstilsförändringar, stress och hormonell obalanser, har antalet människor som klagar över bräckligt hår som är benäget att falla ut, ökat kontinuerligt över de senaste åren. För att ge denna håret ny styrka och liv har Liding tagit fram ENERGY: tre enkla steg som fungerar synergistiskt till vitalisera hårbotten och förstärka håret.

NOURISH Skört, torrt, frissigt och upproriskt hår är det svåraste att hantera. Svårt att kamma och verkar inte särskilt kompakt eller enhetlig. För att erbjuda det bästa för denna typ av hår finns NOURISH: en serie med sheasmörbas som är särskilt utvecklad för ge näring och skydd till hårfibern och lämnar håret mjukt och enkelt att kamma.

KIDDING Barns hud och hår är särskilt känsligt och kräver produkter designade specifikt för deras behov. Därför har Kemon utvecklat KIDDING: hår- och hudprodukter speciellt utformade för barn från 3 år. Berikad med organiskt aktiva ämnen och har upp till 93% ingredienser med naturligt ursprung. Den söta fruktiga doften av Kidding-produkter är fri från de 26 mest sensibiliserande allergierna och är idealisk för just barn.

HEALTY SCALP En serie framtagen för att specifikt behandla de huvudsakliga anomalierna i hårbotten. Liding Healty Scalp är utformad för att absorbera överskott av talg och ta bort smuts från mjäll och lämnar håret med en känsla av fräschhet och renhet.