Actyva

Between Science and Nature

Vegan och Love Nature certifierade produkter som skonsamt uppnår direkta resultat. Tekniskt avancerade råvaror i samverkan med naturliga ingredienser. En serie hårvårdsprodukter i perfekt balans mellan vetenskap och natur.

VETENSKAP OCH NATUR Actyva använder över 40 ingredienser med naturligt ursprung som, kombinerat med de senaste upptäckterna inom den kosmetiska forskningen, försäkrar omedelbart synliga resultat vad gäller hud, hår och miljö. Våra laboratorier söker ständigt efter alternativa och innovativa ämnen för att utveckla än mer hållbara produkter som garanterar samma höga prestanda.


SKÖNHET OCH VÄLBEFINNANDE Sund hud och friskt hår är essentiellt för varje människas naturliga skönhet. Av denna anledning studeras våra professionella behandlingar för att höja hårets skönhet samt för att bibehålla en sund hårbotten. Våra produkter förvandlas i experthänder till unika behandlingsritualer för skönhet och välmående.


OMEDELBAR VERKAN Actyvas produkter är framtagna för att vara extremt skonsamma och ge omedelbart synliga resultat. Tack vare den höga kvaliteten och anpassningsmöjligheterna, återfår håret sin naturliga glans, behandling efter behandling.


ENKELHET Varje serie identifieras av en lätt urskiljbar färgkod. Av namnet framkommer syftet och resultatet. Sortimentet är framtaget på ett riktat sätt, med ett begränsat antal produkter som förenklar kommunikation, rådgivning och försäljning.


MADE IN ITALY Actyva är en serie som tagits fram, utvecklats och tillverkas i Italien. Sigillet Made in Italy är ett utmärkande drag som vi exporterar till utlandet med stolthet: alla våra produkter, sedan 1978, tillverkas i Kemons historiska anläggning i San Giustino i Umbrien, Italiens gröna hjärta.


ANPASSAD FÖR SALONG Frisören är en konstnär i vars händer våra produkter får liv. Actyva har studerats för exklusiv distribution och användning på salong för att garantera ett pålitligt stöd till frisörerna, för att värna om deras professionalitet och trovärdighet.


SALONGSLOJALA PRODUKTER - får endast säljas via salonger.

Nutrizione
ger torrt eller uttorkat hår sin rätta näringsbalans
Disciplina
kontrollerar, formar och gör frissigt och ostyrigt hår följsamt

klicka på symbolerna
för att läsa mer
om produkterna

Colore Brillante
framhäver, skyddar och bibehåller färgens intensitet och lyster
Volume e corposità
ger stadga, fyllighet och volym till tunt och ömtåligt hår
Nuova Fibra
återställer och jämnar ut åldrat, matt eller skadat hår; bibehåller fibrernas sammanhållning
Specifici
rengör, balanserar, lindrar problematisk hårbotten, gör att man återupptäcker njutningen med en frisk hårbotten
p factor
förebygger håravfall och bibehåller hårets hälsa, motverkar de fria radikalernas skadliga effek
Bellessere
bibehåller hudens och hårets naturliga skönhet och dagliga välbefinnande
organisk, professionell, hårvårdslinje med produktformler med upp till 97% naturligt ursprung

155 artiklar

per sida

155 artiklar

per sida