Indola

Think smart, think Indola.

Indola

Indola


Indola är samarbetspartnern som verkligen förstår salongens behov och ambitioner. Indola kombinerar nästan 100 års kunskap och kvalitet med ett helt nytt sätt att se på partnerskap. Utformad för att möta din salongs specifika behov.


Indola erbjuder

Kommersiella blogginspirerade trender, för street-style stilar som du enkelt återskapar i din salong.


Ett smart färgsystem med bäst färgkvalitet i sin klass till ett smart pris. Pålitlig och ger maximala servicemöjligheter. De nya Indola färgerna med pålitlig Color Pixel Technology som ger upp till 100% täckning och upp till 100% bländande livfullhet. Den revolutionerande Color Transformer med en innovativ omvandlingsteknologi som omvandlar varje permanent nyans till en semipermanent. Den nya blondserien med Hair Bond teknologi som märkbart minskar hårskador och ger dig mer kreativ frihet än någonsin.


Ett digitalt utbildningsssytem tillgängligt 24/7!


Indola vård och styling erbjuder en kompakt portfölj av produkter som utför allt du vill och mer. Vården erbjuder produkter för Essential care och Target care. Essential care erbjuder produkter i rena, vita förpackningar med starka etikettfärger som gör kollektionen enkel att känna igen och navigera. Specialistprodukter inom Indola’s targetserie är framtagna för att fånga olika nyckeltrender i tydliga färggrupperingar. Essential style-serien är indelad i fyra olika underkategorier för att du enkelt och snabbt ska hitta rätt produkt på salongen.


#SimplySmarterIndola Caring Color

Indola Caring Color

Permanent Caring Color med Color Pixel Technology levererar upp till 100% täckning, varaktig vitalitet och ett glansfullt resultat.

Indola Care

Indola Care

En vårdserie skapad för att ge ett vackert och friskt hår. Produkter som ger håret den dagliga vård det behöver. Serien är fördelad i 7 olika familjer.

Indola Styling

Indola Styling

Indolas styling är indelad i fyra olika serier efter användningsområde, vilket gör det enkelt för dig att snabbt få tag på rätt produkt.

Indola Permanent

Indola Permanent

Produkter som ger friska, silkeslena vågor och lockar. Med stärkande protein och aloe vera som skyddar och återfuktar håret.

Artiklar 1 till 160 av totalt 248

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 160 av totalt 248

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2