Om Gocciani

Välkommen till Gocciani

Gocciani är en av Sveriges mest kompetta leverantör för dig och din salong.
Vi säljer produkter av högsta kvalitet exklusivt till salonger inom hår, hud, naglar, inredning, kroppsvård mm. Hos oss gör du dina beställningar utan onödiga mellanhänder eller säljare, antingen via vår nätbutik eller ordertelefon.

I våra lokaler har vi inrett ett stort showroom där ni kan se mycket av vår inredning. Där har ni även möjlighet att delta på visningar och kurser. Vi ligger bara några mil norr om Göteborg och det är lätt att ta sig hit med både bil, buss och tåg.

 

Klicka här för att läsa om oss som jobbar på Gocciani.


IMPORT AV SPÄNNANDE PRODUKTER | NÄTBUTIK | SNABBA LEVERANSER
PERSONLIG SERVICE | STORT UTBUD
EGNA VARUMÄRKEN | BRANSCHKUNSKAP | KURSVERKSAMHET  

 

Utbildning/mässor/event

Då vi inte har säljare som reser runt och besöker er kontinuerligt lägger vi stor vikt vid att hitta andra sätt att möta er på. Vi har ett gott samarbete med skolor inom branschen och erbjuder olika alternativ till utbildning inom extensions, färg, uppsättningar osv. Så fort det anordnas någon mässa är vi självklart där och vi har även afterwork-visningar samt en egen frisörweekend som vi försöker anordna minst en gång om året. Det är en uppskattad tillställning som det gäller att vara snabb att boka.

Se information om kurser i menyn ovan.

 

Gocciani Huset

Historik

Några ord från grundaren Helén Engström.


Från början hade jag inte en tanke på att starta en nätbutik. Ambitionen var snarare att göra bra och miljövänliga produkter för frisörer och kunder som hade problem med allergi och astma, som jag själv. Målet var att man skall kunna arbeta i, och besöka en frisersalong utan att få andningsproblem.
Den roligaste utmaningen har varit att starta en nätbutik för frisörer under en tid då det knappt fanns nätbutiker och visa att det gick! Jag vågar påstå att ingen trodde att det skulle gå att få frisörer att handla via internet. Men det gjorde det! Väldigt många frågar var namnet kommer ifrån. Trots den italienska klangen är företaget helsvenskt. Trots all negativitet och förvånade blickar från kollegor i branschen gick det förvånansvärt bra. Jag hade ju “turen” att vara först med nyheter som bland annat extensions av äkta hår och plattänger. Genom att delta på mässor och flitigt annonsera i både branschtidningar och veckopress har Gocciani blivit känt. Fortare än jag kunde ana ökade omsättningen och vi kan idag stoltsera med många fina utmärkelser, som bland annat “Årets superföretag” tre gånger, Gasellutmärkelse två gånger och Årets företagare, AAA samt Sveriges mest lönsamma B2B (business to business). För oss är det viktigt att alla våra kunder behandlas lika. Det innebär att alla får handla till samma priser oavsett kvantitet.
Vi tvingar ingen att köpa fyra kartonger för att erhålla en kartong i rabatt och så vidare, vilket har visat sig uppskattat av så väl liten som stor salong. En affär skall alltid vara bra för båda parter och det kan vi lova att den är om du är kund hos oss!