Äkta hår självlockigt

Äkta hår av REMY-kvalité från SO CAP ORIGINAL . Lika användbart för slingeffekter som till helförlängningar. Det egna håret kan vara mycket kort, kunden behöver alltså inte vänta på att håret vuxit till en speciell längd. De färdiga hårtofsarna är sammanbundna av ett speciellt keratinämne, liknande det som finns naturligt i hårstråt. Det aktiveras med värme, smälter på ett naturligt sätt samman med håret. Sitter säkert och skadar inte det egna håret. Hårslingorna är sammanbundna med detta ämne och bildar en liten skålformat kropp.

VIKTIGT! För att börja arbeta med helförlängningar bör du delta vid någon av våra kurser. Systemet är enkelt att utföra, men när en kund vill göra en helförlängning är det viktigt att du har tillräcklig kompetens och vet vad det innebär. Vi har kurser/visningar, där du kan lära dig att arbeta med tekniken.

Hår skickas samma dag du beställer, det innebär att du vanligtvis har det till nästa dag. (Beror på var du bor och posten). Detta gör att du inte behöver hålla lager, utan enkelt beställer vad din kund behöver.

Tänk på att färgerna här inte stämmer exakt och kan uppfattas olika på olika skärmar.

Sortera

Alternativ för att handla

Varumärke
  1. Gocciani Hair Extension (21)
Typ av produkt
  1. 50 cm (21)
Sortera

Alternativ för att handla

Varumärke
  1. Gocciani Hair Extension (21)
Typ av produkt
  1. 50 cm (21)