Indola Hårvård

Color – Bevara dyrbar färg

Verkligheten kan vara tuff för färgat hår. Miljöfaktorer så som solljus, vind och föroreningar kan skada hårets naturliga keratin, och göra håret tråkigt med en avsaknad av naturlig vitalitet och glans. Innovas Colorserie bevarar färgintensiteten och hårkvaliteten längre än någonsin.

Repair – Sätt stopp för skador

Torrt hår och kluvna hårtoppar reparerar inte sig själva. För att behandla långsiktiga skador behöver varje slinga hjälp ända från rötterna. Innovas Repairprodukter med schampo, balsam, leave in-inpackningar och repairkapslar förstärker, slätar ut och ger håret en djup hälsosam glans.

Hydrate – Återställer fuktbalansen!

Flytande terapi för torrt hår. Innovas Hydrateserie med schampo, balsam och inpackning innehåller naturliga ingredienser som föryngrande bambumjölk som återställer den naturliga fuktbalansen i håret, och tillför styrka, glans och studs.

Glamorous Oil – Är du redo att skina?

Oljeserie som består av schampo, inpackning, gloss och shimmer detangler. Ger ett fantastiskt glansfullt hår med en otrolig släthet.

Wonder – Börja med multi-tasking

Med 10 omedelbara fördelar för ditt hår är det här den enda produktserien du någonsin kommer behöva. Lättviktsserien kombinerar tio fördelar i bara ett steg för sensationellt slätt, glansigt, starkt och vackert hår.

Divine Blond – Den smartaste vägen till perfekt blont hår

Den enda serien utformad för att tackla alla de specifika problem som finns hos blonda hår. Serien ljusar upp och stärker blonderat hår. Reducerar gula/varma toner och säkerställer en hållbar glans. Produkterna penetrerar varje hårstrå för att regenerera den inre hårstrukturen, minska skador, återuppbygga elasticitet och främja ett hälsosamt look.

Kera Restore – Gå bortom reparation

Reparerar skador på cellnivå och omstrukturerar varje slinga utan att tynga ner. Flytande keratin går in i alla hårlager och korrigerar hårets egen cellstruktur, och förstärker även det mest kemiskt skadade och sköra hår.