Försäljningsvillkor

Försäljningsvillkor

Dessa försäljningsvillkor gäller vid försäljning och leverans inom Sveriges gränser till företag inom branschen. Priserna är angivna i svenska kronor exkl. moms med reservation för prisändringar. Vid försäljning och leverans inom övriga EU och utanför EU förbehåller vi oss rätten att tillämpa andra villkor. Vänligen kontakta oss för närmare besked om på vilka villkor sådan försäljning och leverans kan ske. (Frakten till Norge, Finland och Danmark är 129 kr och fraktfri gräns är 2000 SEK.

Öppettider

Nätbutiken har öppet dygnet runt, året runt för att beställa varor. Telefonbeställningar kan du göra mellan 08.30–17.30 måndag till torsdag, fredagar 08.30–16.00. 


Leveransvillkor

Följande gäller för leverans inom Sverige, kontakta oss för information om leveransvillkor till övriga länder. Fraktfri gräns är 1200 kr exkl. moms. Vid order under 1200 kr är frakten 89 kr exkl. moms. Små lätta försändelser som hår levereras med post andra varor med speditionsbil. Vill du försöka säkerställa din leverans av hår till följande dag kan du välja post-express. Då tillkommer en extra avgift: Inrikes utdelning mån-fre 150 kr. Om du av någon anledning inte får dina varor inom beräknad tid äger du som kund inte rätt att kräva ersättning för utebliven förtjänst. Beställningsvaror levereras efter överenskommelse vid ordertillfället.


Betalningsvillkor

Betalningsvillkor 30 dagar netto. Längre kredit kan lämnas efter överenskommelse. Du kan t.ex. delbetala salongsinredning i upp till 12 månader utan extra kostnad! Vi förbehåller oss rätten att genomföra kreditprövning. Om betalning inte sker i rätt tid tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr inkl. moms. Från förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med f.n. 2 % per månad. Gocciani AB har rätt att överlåta och/eller pantsätta fordran enligt gällande lag. Om du ej har kreditvärdighet eller har betalningsanmärkningar ger vi dig ändå möjlighet att handla hos oss, men då endast mot postförskott eller efterkrav. Dessa avgifter står du själv för. De är för närvarande 75 kr exkl. moms. (Dessa avgifter följer speditörernas faktiska avgifter.)  Dessa avgifter tillkommer oavsett om det är fraktfri gräns. Ej uthämtade försäldelser faktureras med 210 kr + fraktavgifter (normalt 69 kr).
Elev: Om du har ett elevkonto skickas alltid ordern mot postförskott eller efterkrav (75 kr) + ev. frakt.


Nätbutiken

Presenter och eventuella rabatter eller rabattkoder måste du som kund välja i nätbutiken samtidigt som ordern görs. Det går inte att få presenter eller rabatter i efterhand. Observera att om en rabatt gör att du kommer ner under fraktfri gräns läggs frakt på igen.


Integritetspolicy (GDPR)

Vi tar alltid hand om dina personuppgifter på ett så säkert sätt som möjligt och hanterar aldrig mer information än vad vi behöver för att leverera bra tjänster och produkter. För att kunna handla hos oss behöver du godkänna att vi hanterar dina personuppgifter.

Klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.


Returer & Reklamationer

Överenskommelse via telefon eller mail skall alltid ske. Därefter skall alla returer, reklamationer eller byten sändas till oss på avtalat sätt. Du erhåller då ett returordernummer som skall anges i försändelsen. Bifoga alltid en kopia på inköpsfakturan och var vänlig ange orsak till reklamationen, bytet eller returen så utförligt som möjligt. Vid godkänd reklamation återbetalas alla era utlägg för frakter, om de skickats enligt våra överenskommelser. Frakter i samband med byten eller returer betalas av kund. Alla returer måste skickas i originalförpackning. Vid återköp debiteras vår faktiska fraktkostnad för utleveransen. Om varan är synligt skadad vid leverans skall du direkt reklamera till transportören, annars i efterhand. Har vi levererat fel vara eller att färgnyansen inte stämmer är det du som skall meddela oss omgående så vi kan rätta till vårt misstag. Självklart byter vi varan utan någon kostnad för dig. Du kan aldrig kräva oss för kostnader eller utebliven förtjänst vid felaktig/försenad leverans. Returer skall göras senast 14 dagar efter leverans. Retur/reklamation gäller ej om du modifierat produkten, som t.ex. färgat, blekt, bytt kontakt eller förändrat på annat sätt.


Klicka här för en blankett att fylla i för retur eller reklamation. Fyll i på skärmen och skriv ut eller skriv ut fyll i med penna.


Garanti

Alla elartiklar har 6 månaders garanti från inköpsdatum om inget annat anges. Går det inte att reparera varan ersätts den med en ny eller likvärdig produkt. Inredning har 1 års garanti. Vi gör alltid allt för att fixa till eventuella problem med reservdelar osv. Kvitto/faktura måste finnas för att styrka inköpsdatum. Eventuell frakt betalas av kunden.


Miljöansvar

Alla våra produkter är tillverkade enligt GMP standard och registrerade hos Läkemedelsverket. Vi är även anslutna till REPA. Genom att betala förpackningsavgifter fullgör vi de krav som ställs enligt förpackningsförordningen för återvinning och källsortering. Övrigt Vid frågor, tveksamheter eller problem, hör alltid av er till oss.


Bilder och text på hemsidan

Det är inte tillåtet att kopiera bild och/eller text från dessa sidor utan tillstånd från Gocciani AB.


Övrigt

Vid frågor, tveksamheter eller problem, hör alltid av er till oss.

Reservation för tryckfel och eventuella prisfel/prisförändringar.