Information

På rätt kurs med Gocciani

Kunskap ger framgång

För att du ska få största möjliga nytta av våra produkter erbjuder vi kontinuerligt både visningar och kurser i färgtekniker, hårförlängning etc.
Här är en översikt av vårt program.

Kursinformation i korthet

Fördjupningskurser

Vill du fördjupa och förbättra dina kunskaper? Vi erbjuder ett brett kursutbud med allt ifrån introduktion till avancerade färgtekniker samt möjlighet att skräddarsy en kurs helt utifrån dina egna behov.


 • Klicka här och läs mer om vilka kurser som passar dig!

 • Färgkurs

  En kursdag där du på förmiddagen får grundläggande teknisk genomgång av hur Green Light Luxury-färgen fungerar. På eftermiddagen får du jobba på modell för att känna på färgen och se hur fantastiskt bra den är. Lite tips och tricks blir det förstås också!
  Passar även dig som arbetat med färgen en tid men behöver inspiration och tips.
  Låt oss inspirera dig att göra det enkelt med färg. En dag med 100 % färgglädje!


  Extensionkurser

  Lär dig om extensions och få bred kunskap för att uppnå de krav våra kunder ställer på oss i dag. Denna dag är uppdelad på två pass. På förmiddagen får du grundläggande teoretisk kunskap i hårförlängning och en givande introduktion till Goccianis affärsidé samt produktinformation. En mycket givande förmiddag för dig som vill bli konkurrenskraftig och som vill ge dina kunder det allra bästa när det gäller extensions.
  Vi fortsätter med en workshop på eftermiddagen där vi börjar med en teknisk genomgång. Du får sedan praktisera själv på övningshuvud där vi gör en hel hårförlängning. Vi går igenom tekniker för både längd, form och volym.
  Avslutningsvis får du även lära dig mer om hur man tar bort håret samt mycket annan viktig information som skötsel mm. Du får ett diplom som bekräftar att du kan arbeta med extension vilket är bra i din marknadsföring.

  Detta ingår
  Diplom. Övningshuvud. Stativ till övningshuvud (bord). Hår att arbeta med. Squeezer. Distansplattor.

   

Inspirationskvällar After-Work Visning

Vi sätter fokus på kreativitet och ger dig kunskap och inspiration att göra något utöver det vanliga i ditt arbete. En kväll där vi vill inspirera dig till nya idéer i en mysig miljö. Vi äter en härlig buffé tillsammans. Under tiden inspirerar vår tekniker dig med nya trender inom färg och klipptekniker och uppsättningar. Det finns också tid att ställa frågor.
Vi kallar denna kväll ”nytta med nöje” där vårt gemensamma mål är nöjdare kunder.


Weekend


Läs mer om Gocciani Weekend 2020 här!


Uppsättningskurs Brud/Fest

Du lär dig arbeta med hårdelar från vårt stora utbud med mycket olika tekniker och inspiration från de senaste trenderna.


Kurs på din salong?

Skulle du vilja att vi har kurs på din salong så kontakta oss, vi skräddarsyr efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information.
 

Information

Efter du anmält dig får du normalt en faktura inom 10 dagar. I vissa fall väntar vi med fakturan för att vi väntar på mer information kring exakt plats för kursen. Om du inte skulle få fakturan inom 20 dagar bör du kontakta oss för att kontrollera.


Viktigt

Vid avbokning senare än 10 arbetsdagar innan kursstart skall full betalning erläggas. Gratiskurser är avgiftsfria men avbokar man sig senare än 5 arbetsdagar innan kursstart tillkommer en avbokningsavgift på 300 kr per anmäld deltagare. Vi reserverar oss för att kurser kan ställas in vid för få deltagare.