Information

På rätt kurs med Gocciani - Kunskap ger framgång

Fördjupande kurser

Vill du fördjupa och förbättra dina kunskaper inom frisöryrket? Vi erbjuder ett brett kursutbud med allt ifrån introduktion till avancerade färgtekniker samt möjlighet att skräddarsy en kurs helt utifrån dina egna behov.

Kurserna passar för dig som är yrkesverksam som frisör och behöver utöka din kunskap för att bli ännu vassare i yrket. Lämplig för dig som vill förnya dina kunskaper i olika områden och tekniker.

För att du ska få största möjliga nytta av våra produkter erbjuder vi kontinuerligt både visningar och kurser i bland annat färgtekniker och klippteknik. Vi erbjuder också kundkvällar och kurser på de orter där vi finns representerade. Spana in vårt kursschema för att ta del av våra kommande kurser och aktiviteter.
Här är en översikt av vårt program.Kontakta oss

Utbildningstekniker Linnéa Beijar och
utbildningsansvarig Jenny Balchin kontaktar ni via:

Mail linnea@gocciani.se Telefon 0304-60 00 61
Mail jenny@gocciani.se Telefon 0304-60 00 64

Introkurs - Luxury Hair Pro

Fm/Em 4 timmar
Kostnad: 1895 kr / salong
Ingår: Kursmaterial

Kursupplägg:
Det här är kursen för dig som vill börja jobba med Luxury Hair Pro. Vår tekniker går först grundligt igenom hela produktsortimentet, och därefter får du chans att prova färgerna/produkterna praktiskt på modell under handledning av vår tekniker.


Minst 4 & max 10 pers.
Kostnad: 995 kr/person + ev. logi & resa
Ingår: Kursmaterial

Kursupplägg:
Ett perfekt alternativ för dig som har specifika önskemål kring en kurs, som inte uppnås av våra färdiga kurspaket, och vill att vår tekniker kommer och håller kursen hos dig. Vi anpassar oss efter dina behov och skräddarsyr kursen helt efter Dina önskemål!
Information

Efter du anmält dig får du normalt en faktura inom 10 dagar. I vissa fall väntar vi med fakturan för att vi väntar på mer information kring exakt plats för kursen. Om du inte skulle få fakturan inom 20 dagar bör du kontakta oss för att kontrollera.
Viktigt

Vid avbokning senare än 10 arbetsdagar innan kursstart skall full betalning erläggas. Gratiskurser är avgiftsfria men avbokar man sig senare än 5 arbetsdagar innan kursstart tillkommer en avbokningsavgift på 300 kr per anmäld deltagare. För att se avbokningsvillkor för kundkvällar/kurser i våra butiker/lagerbutik se specifika villkor för varje event i vårt kurschema. Vi reserverar oss för att kurser kan ställas in vid för få deltagare. 


Minst 4 & max 10 pers.
Kostnad: 1995 kr/person
Ingår: Kursmaterial + dockhuvud + diplom
Fokus: Färglära, grundläggande appliceringstekniker, tips och trix

Kursupplägg:
Tid kl.9-15 inkl. lunch. Hur blir vi bättre på att färga hår? Vi fördjupar oss i vår färglära och går igenom de viktigaste grunderna såsom; färgstjärnan, grund- och komplementfärger och massa mer. Vi visar roliga, enkla och användbara tekniker och går även igenom vikten av konsultation och att jobba kostnadseffektivt. En heldag med färg i fokus!

För vem?
Kursen passar dig som är yrkesverksam som frisör och behöver utöka din kunskap inom färglära. Kursen är även lämplig för dig som vill förnya dina kunskaper och få extra råd och knep om olika färgtekniker. Kursen är oberoende av färgmärke och därför kan läran appliceras i vilket färgmärke Du än jobbar med.

Minst 4 & max 10 pers.
Kostnad: 1995 kr/person
Ingår: Kursmaterial + dockhuvud + diplom
Fokus: Slingtekniker, blondering och ljusfärg

Kursupplägg:
Tid kl.9-15 inkl. lunch. Kursen för dig som vill bredda dina kunskaper inom slingtekniker, blondering och ljusfärg. Vår kursledare går grundligt igenom vad du behöver tänka på när du ljusar upp hår, indelningar, applicering etc. och hur du ska tänka när du nyanserar. Dessutom får du en mängd olika tips på tekniker, redskap och produkter du kan använda dig av i ditt praktiska arbete på salongen. Dagen börjar med teori och demonstration, efter lunch arbetar du praktisk på dockhuvud.

För vem?
För denna kurs krävs att du har grundläggande kunskaper i färglära för frisör och behärskar de vanligt förekommande tekniker som används i frisöryrket. Kursen är oberoende av färgmärke och därför kan läran appliceras i vilket färgmärke du än jobbar med.

Minst 4 & max 6 pers.
Kostnad: 2995 kr/person
Ingår: STARTER KIT-basic colours, Eyelash lift Kit, Academy book, lättare dryck och förtäring
Fokus: Brynfärg, brynform, Eyelash lift

Kursupplägg:
Tid kl.8-12 En kurs för dig som vill lära dig jobba mer professionellt med bryn och jobba med lashlift på salong. Vi går igenom grunderna och tillvägagångssätt med både bryn och lashlift. Vi lär dig styla ögonbryn och ögonfransar efter ansiktsform, hår- och hudfärg samt personlig stil. Vi kommer att visa allt grundligt på en modell, därefter jobbar du på egen modell. Under dagen jobbar vi med RefectoCils produkter. Efter genomförd kurs är du certifierad av RefectoCil.
OBS: Egen modell medtages.

För vem?
För dig som jobbar inom frisör- och/eller hudvårdsbranschen och vill börja jobba mer professionellt med bryn och fransar.

Minst 4 & max 10 pers.
Kostnad: 1995 kr/person
Ingår: Kursmaterial + dockhuvud + diplom
Fokus: Balayage, frihandstekniker, tips och trix

Kursupplägg:
Tid kl.9-15 inkl. lunch. Kursen syftar till att bredda dina kunskaper i frihandstekniker. Dagen börjar med teori och demonstration av olika tekniker, där du får ta del av olika knep att använda dig av vid färgbehandlingar som balayage/frihandsmålning. Vi går även igenom vad du bör tänka på när det kommer till uppljusning och nyansering av hår. På eftermiddagen arbetar du praktiskt på docka under handledning av vår tekniker.

För vem?
För denna kurs krävs att du har grundläggande kunskaper i färglära för frisör och behärskar de vanligt förekommande tekniker som används i frisöryrket. Kursen är oberoende av färgmärke och därför kan läran appliceras i vilket färgmärke du än jobbar med.

Minst 4 & max 10 pers.
Kostnad: 1995 kr/person
Ingår: Kursmaterial + dockhuvud + diplom
Fokus: Klippteknik, inspiration, tips och trix

Kursupplägg:
Tid kl.10-16 inkl. lunch. Välkommen till en dag fylld av klippinspiration! Dagen börjar med demos, sen övar ni praktiskt på docka under eftermiddagen. Vi går igenom vad som är trendigt för i år men framförallt pratar vi om hur vi uppdaterar våra klippningar så att vi kan vara mer kreativa på jobbet! Kom och inspireras tillsammans med oss!

För vem?
Kursen är till för dig som är yrkesverksam frisör, som vill inspireras och fördjupa dig i olika klipptekniker. Tidigare kunskap inom klippteknik är en förutsättning för att delta.
Italiensk Afton

Max 15 pers.
Kostnad: 595 kr/person

Tid kl.18.30 En trevlig kväll med mycket inspiration från våra tekniker med både makeup, färg och styling. Vi bjuder på prosecco och italiensk mat. Välkommen på lite god mat och en dos inspiration!Gocciani Weekend

Gocciani Weekend

Låt dig inspireras av fantastiska kreatörer, tekniker och stylister. Passa på att umgås med dina kollegor i branschen. Gocciani Weekend är en maxad helg med visningar, trender, god mat och underhållning.


Läs mer om senaste upplagan av vår weekend här!