Schema

Kursschema

Luxury Hårfärg kurs

Vårinspiration & visning med Luxury Hair Pro i Falun!

Falun - 5 mars | Kursledare: Linnéa | 300 kr


Välkommen på en inspirerande kväll och visning med Linnéa från Luxury Hair Pro där vi pratar om vårens trender och nyheter. Fokus blir ljusarefärger och nyanseringar, blandat med smarta tekniker och knep inför vårens festligheter. Denna kväll har vi ett samarbete med Frisörcentrum, och kommer att visa flertalet modeller som blivit stylade från topp till tå.


Missa inte chansen att delta under en fartfylld kväll och inspireras! Samla idéer på hur du kan jobba med uppsättning och styling den här säsongen!


Boka idag till Linnea på linnea@gocciani.se eller ring 0304-600061.

Tid: kl 18:30

Boka på 0304 - 60 00 60 eller info@gocciani.se!
Missa inte Matrix Nordic Weekend!

Stenungsund - 9-10 mars

Följ med Matrix Education på en fantastisk weekend på ett av Svenska västkustens bästa och mest omtyckta SPA hotell, Stenungsundsbaden Yacht Club.

Gocciani kommer självklart att vara på plats!

 • Klicka här och läs mer!


 • Luxury Hårfärg kurs

  Vårinspiration & visning med Luxury Hair Pro i Västerås!

  VÄSTERÅS - 26 mars | Kursledare: Linnéa | 300 kr


  Välkommen på en inspirerande kväll och visning med Linnéa från Luxury Hair Pro där vi pratar om vårens trender och nyheter. Fokus blir ljusarefärger och nyanseringar, blandat med smarta tekniker och knep inför vårens festligheter. Denna kväll har vi ett samarbete med Hahrska gymnasiet Frisör och Stylist, och kommer att visa flertalet modeller som blivit stylade från topp till tå.

  Missa inte chansen att delta under en fartfylld kväll och inspireras! Samla idéer på hur du kan jobba med uppsättning och styling den här säsongen!

  Boka idag till Linnea på linnea@gocciani.se eller ring 0304-600061.

  Tid: kl 18:30

  Boka på 0304 - 60 00 60 eller info@gocciani.se!


  Luxury Hårfärg kurs

  Inspireras av Green Light Luxury Hair Color!

  UPPSALA - 5 februari | ÖREBRO - 13 februari | STORA HÖGA - 19 februari (FULLSATT) | STORA HÖGA - 20 februari (Extrainsatt dag) | STOCKHOLM (globen) - 28 februari | LINKÖPING - 13 mars | NORRKÖPING - 14 mars | VÄXJÖ - 19 mars | MALMÖ - 2 april | JÖNKÖPING - 11 april
  Kursledare: Linnéa | 300 kr


  Välkommen till en inspirerande kväll med Luxury Hair Pro/Luxury Hair Color, där vårens trender och nyheter lyfts upp. I fokus har vi ljusarefärger och nyanseringar, blandat med smarta tekniker och knep inför vårens festligheter.
  Tid: 18.30 mingel med lättare tilltugg och dryck. Kursen börjar 19.00. Boka på linnea@gocciani.se eller ring 0304-600061.

  Tid: kl 18:30

  Boka på 0304 - 60 00 60 eller info@gocciani.se!


  Highlights on tour med frisöfröretagarna

  Highlights on tour!

  Träffa oss på Highlights on tour, vi är med i Stockholm och Göteborg!

  Dagsprogrammet pågår mellan 10.30-16.45 och består av fem hårvisningar samt en spännande föreläsning av designern, kostymören och yogin Astrid Olsson, grundare och designer för tidigare Fifth Avenue Shoe Repair.

  Besök oss på Highlights on tour! Välkommen till en energifylld heldag med visningar, inspiration och föreläsningar.


  Läs mer och boka på Frisörföretagarna.se, klicka här!


  Färgkurs Yo Color System

  Inga datum just nu, kontakta oss gärna om du är intresserad!


  En kursdag där du på förmiddagen får grundläggande teknisk genomgång av hur Yo.Color System fungerar. På eftermiddagen får du jobba på modell för att känna på färgen och se hur fantastiskt bra den är. Lite tips och tricks blir det förstås också! Passar även dig som arbetat med färgen en tid men behöver inspiration och tips.
  Låt oss inspirera dig att göra det enkelt med färg. En dag med 100 % färgglädje!

  Ta gärna med en egen modell, om ni inte har möjlighet att ta med egen modell så är det viktigt att ni meddelar detta till oss i god tid.

  Lättare lunch ingår.

  Extensionkurs

  Inga kursdatum just nu, kontakta oss gärna om du är intresserad.


  Lär dig om extensions och få bred kunskap för att uppnå de krav våra kunder ställer på oss i dag. Denna dag är uppdelad på två pass. På förmiddagen får du grundläggande teoretisk kunskap i hårförlängning och en givande introduktion till Goccianis affärsidé samt produktinformation. En mycket givande förmiddag för dig som vill bli konkurrenskraftig och som vill ge dina kunder det allra bästa när det gäller extensions.
  Vi fortsätter med en workshop på eftermiddagen där vi börjar med en teknisk genomgång. Du får sedan praktisera själv på övningshuvud där vi gör en hel hårförlängning. Vi går igenom tekniker för både längd, form och volym.
  Avslutningsvis får du även lära dig mer om hur man tar bort håret samt mycket annan viktig information som skötsel mm. Du får ett diplom som bekräftar att du kan arbeta med extension vilket är bra i din marknadsföring.Vill du fördjupa och förbättra dina kunskaper vad gäller färgning och styling?

Färglära | Stylingkurs | Skräddarsy egen kurs


Vi erbjuder ett brett kursutbud med allt ifrån introduktion till avancerade färgtekniker samt möjlighet att skräddarsy en kurs helt utifrån dina egna behov.
Kurser med Här för frisör

Kurser och aktiviteter tillsammans med Här-butikerna!

Flera orter


Ta gärna en titt på butikernas hemsida, där finns fler kurstillfällen! Anmäl er via till dessa via butikerna.


Anmälan

Anmäl er genom att ringa 0304 - 60 00 60 eller maila till info@gocciani.se