Lifa Air LA502

Lagersaldo: BESTÄLLNINGSVARA  |  Artikelnummer: LA502C

Innovativ och minimalistisk designen tar den smarta luftrenaren till en ny nivå

LA352 mäter kontinuerligt luftkvalitén i rummet genom flera smarta sensorer och garanterar en hög kvalité på luftreningen.

Med sitt HEPA-filter och 4 st impregnerade aktiva kolfilter på hela 1 kg erbjuder LIFA LA352 en enorm reningskapacitet för sin storlek. En oberoende luftkvalitétsmonitor kontrollerar luftrenaren enligt gällande nivåer av koldioxid, partiklar och TVOC. Nivåerna kan läsas av via en monitor (säljs separat) eller mobiltelefonen.

Luftrenaren styrs via touch på toppen av produkten. Eller alternativt: Installera LIFAair app till din mobiltelefon och övervaka luftkvaliteten hemma. Du kan också skicka kommandon för att styra luftrenaren när som helst.

Mått: 30 cm i diameter och 80 cm hög.Köp till smartmonitorn LIFAsmart™

Du kan ta med smartmonitorn vart som helst: olika rum, bilen, kontoret eller varför inte utomhus. Testa luftkvalitén vart du vill. Den robusta filterstrukturen med damm samt formaldehydhållande egenskaper har extraordinär kapacitet. Med en Smart-monitor blir det en oslagbar kombination för både hem och kontor när det kommer till att upprätthålla en utsökt ren och hälsosam luftkvalitét. Smart-monitorn upptäcker direkt om föroreningar överstiger en ohälsosam nivå, den upptäcker även om ett fönster är öppet eller om människor finns i rummet.

LIFAsmart™ upprätthåller ett utmärkt skick på inomhusluften. Den hjälper även till att förlänga filtrets livslängd, spara energi och håller brusnivån nere. LIFAsmart™ visar återstående livstid på filter baserat på kontinuerligt komplexa beräkningar av data på föroreningshalten i rummet. På detta sätt undviks även igensatta filter.


Sensorer i LIFAsmart™ Monitor:

PM 2.5
PM 10
CO2
TVOC


Tekniska specifikationer

Partikel CADR: 450 m³ / h
HCHO CADR: 137 m³ / h
Ljudnivå 34-63 dPa
Batterikapacitet, Smart monitor: 2600 mAh
Rekommenderad rumsstorlek: 31-54 (AHAM) m²
Effekt: 1-60 W
PM 2.5 luftreningseffektivitet: >99.99% (30 min)
HCHO luftreningseffektivitet: 91.33% (30 min) 98.75% (3h)
Bakterier luftreningskapacitet: 99.99%
Vikt: 14.65 kg
Dimensioner, Diam. 300 x 800 mm


Sensorer i luftrenaren (resultatet visas i monitorn)

Temperatur
Luftfuktighet (RH%)
Lifa Air

Handla för 1 200,00 kr och få gratis frakt!

Ring eller maila oss om du har några frågor!

Handla för 1200 kr så får du välja valfri produkt från Present - 1200 kr ex moms .