Reflex Mask

Vård och färg!

Reflex Mask


Luxury Hair Pro - Reflex Masks

De låter din personlighet skina med säkra färger och nyanskombinationer. Mixa och matcha nyanser för en perfekt skräddarsydd look. Luxury Hair Pro´s Reflex Masks har en kompakt konsistens som fäster bra på håret, samtidigt som den är lätt att applicera. Använd på salong mellan färgbehandlingarna eller sälj med till kunden som enkelt och säkert kan använda den hemma.


Tack vara den innovativa MMR(MicroMirrorReflex-teknologin), så kan färginpackningen penetrera/gå in djupt i hårstrået och stänga fjällskiktet på ett sätt så att ljuset kan reflektera mer direkt. Resultatet av detta blir: skimrande och livfulla färger ihop med ett återfuktat och glansigt hår.

Spara 10 % vid köp av startpaket!

Silkprotein

Har en förslutande effekt runt hårfibrerna. Det skyddar håret genom att forma ett skyddande hölje som både ger fukt och näring till håret. Den ser också till att bevara den naturliga fukten i håret och ger även flexibilitet och glans.


Arganolja

Kallas för “elixiret för evig ungdom”, tack vare dess innehåll av Vitamin E, Linolsyra, Omega-3 och 6 och essentiella fettsyror som håller borta fria radikaler. Arganolja håller håret mjukt, är fuktgivande och skyddar det från yttre faktorer.


Macadamiaolja

En effektiv ingrediens för ett vackert hår, speciellt om det är både torrt och strukturskadat. De aktiva ingredienserna i macadamiaolja har en keratiniserande effekt som hjälper till med cellbildningen i hårstrået och återfuktar håret.


Intensifiera slingade hår - Återuppliva färg - Skapa nya nyanser
Ta bort oönskade toner - Ge glans och lyster - Uttryck din personliga kreativitet